Koukin perhe (-1) kävi illalla katsomassa palleroita. Unnu oli ystävällinen, mutta vahtasi, etteivät vieraat mene liian lähelle pentulaatikkoa. Unnun poistuttua oven taakse Koukin naisväki viihtyi kunnioitettavan kauan ahtaassa pentulaatikossa. Susu nukkui pitkän tovin Kertun sylissä ja Sirkku syötti Sirua tuttipullolla. Kaikki pennelit saivat ihmetellä vieraita käsiä ja tuoksuja.

Pientä leikkimistä alkaa jo esiintyä. Sasu on antanut nallelle kyytiä pari kertaa, mutta erityisesti sisarusten päälle hyökkääminen ja niiden jäytäminen hampaattomilla leuoilla on yleisintä kontaktitoimintaa. Varsinkin Lily ja Lara ovat usein toistensa kimpussa ja murisevat ja jopa haukkuvatkin, niin että itsekin pelästyvät. Toisinaan kaikki vain istuvat kuin pikku tatit ja huojuvat ja ihmettelevät kuinka suuri onkaan maailma ( siis pentulaatikko n. 1,5 m X 1,5 m Hymy ).

Siru on selvästi fiksuin koko porukasta: eilen se todistajien läsnäollessa kävi paperin päällä pissalla. Se tulee myös heti luokse, kun havaitsee ihmisen olevan lähistöllä. Loistava palveluskoiran alku: Kolmen viikon ikäisenä sisäsiisti ja luoksetulo kunnossa! Nauru

Ja Satu vielä sanoi, että "kaikki varmaan haluaa ton Sirun, kun se on tollanen reppana".