Huh, olen juuri leikannut kynnet 36 tassusta. Samalla myös harjattiin aikuiset koirat läpikotaisin ja Unnun tassukarvoja lyhennettiin - ihan vaan sen takia, että nuoskalumi tarttuu niihin ikävästi lenkeillä ja pitkissä karvoissa kulkeutuu suihkunkin jälkeen hiekkaa ja roskia pentulaatikkoon.

Pienokaiset ovat nyt 2 viikkoa vanhoja. Sasu painaa yli 700 grammaa, Siru 373 g ja muut siltä väliltä. Lihavia lölleröitä. Unnulla on totisesti maitoa riittänyt! Eilen katsoin Sirun suuhun lampun kanssa, enkä näe siellä mitään reikää, en enää edes kuoppaa.  Asioihin perehtynyt veljenvaimoni sanoikin, että entäs jos sillä refluksi. No, asia selviää varmasti vasta sitten, kun pääsemme Sirun kanssa tutkimuksiin.

Kaikki muut jo raottelevat hiukan silmiään, paitsi Lily ja Siru. Molemmilla on silmien aukaisu kyllä jo ihan viittä vaille. Kaikki myös nousevat jo huojuville jaloilleen ja ovat jo muka menossa hirmuista vauhtia eteenpäin, tutisten ja vaappuen kunnes taas nöksähtävät naamalleen.

Olen tosi iloinen, että asiallisia pentukyselyjä on tullut jopa runsaasti yli tarpeen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että pojista toinen menee Ylöjärvelle ja toinen Helsinkiin, tytöt Joensuuhun, Ylikiiminkiin ja kaksi Ouluun.  Kunhan nyt vielä tavataan kaikkien ehdokkaiden kanssa puolentoista viikon päästä.

Tänään, kun Unnu oli ulkona, Pami kävi katsomassa pentuja. Se meni rohkeasti ihan pentulaatikkoon saakka ja nuuhki jokaisen pennun vuorotellen, katsoi sitten minua, huokaisi ja poistui paikalta.  Mitähän sekin mahtoi tarkoittaa.