Tiistai-iltana naapurin Aila kävi poikiensa (Ilkka 8 v.? ja Otso 6 v.?) kanssa pentuja katsomassa. Kun Aila istuutui lattialle hassu Susu otti vauhtia ja hyppäsi syliin lätsähtäen siihen mahalleen. Se tyttö ei turhia ujostele. Vili vähän kavahti Otson suojapuvun kahinaa, mutta oli kyllä hyvää kaveria rauhallisen Ilkan kanssa. Kun Ailalla oli koirat mukana (pihalla odottamassa), niin saatiin hieno idea tutustuttaa pentuja vieraaseen koiraan ja niinpä Vekkuli-sheltti haettiin sisään. Juu, tutustuminen sinänsä meni ihan kivasti, mutta pennut nuuhkittuaan Vekku merkkasi ensin lattialla istuvan Ailan, sitten puulaatikon ja Ailan kiikuttaessa sitä takaisin pihalle se ehti vielä roiskasta eteisessä koiranruokasäkille. Nuori uros ja kiihottavia pennunhajuja!

Vili ja Susu ovat ihan lyömätön pari. Paljon mieluummin seuraan noiden touhuja kuin esim. telkkaria. Netissäkin maltan käydä vain kun pikkuaussiet nukkuvat. Eilen illalla möyrysin taas lattialla niiden perässä kameran kanssa, enkä saanut yhtään hyvää kuvaa, mutta alla jokunen huono. Kameran kanssa hilluessa kompastuin sohvankulmaan, löin käteni uuninluukkuun ja polveni halkopinoon Huuto. Nyt on polvi aivan turvoksissa, jäykkä ja tosi kipeä. Hitsinpimpulat, vaikea on kävellä. Just kun mulla on neljä päivää vapaata ja ajattelin käydä jumpassa ahkerasti! Piti peruuttaa Aijan kanssa tapaaminenkin.

Pentujen rekisteröinti näköjään etenee: KoiraNetiin on ilmestynyt niille rekisterinumerot, mutta tietokannassa ei vielä näy. Ehkäpä ne rekkarit tulevat postissa lähipäivinä.

Kynnystä irrottelemassa.

Neiti Susu 8 viikkoa.

Talo vinossa. Mutta Vili on NIIIN SÖPÖ!

Eikö?