Hanne täällä välillä kirjoittelemassa. Olin viikonlopun jälleen pentusia hoitamassa ja kuviakin tuli räpsittyä aika ahkerasti. Niitä löytyy täältä. Pentujen kanssa käytiin ulkona perjantaina ensimmäistä kertaa. Jokainen sai ensin nuuskia kylmää ilmaa sylissä ja sitten ihan hetkeksi tunnustelamaan lunta omin jaloin. Reipasta sakkia, lauantaina kun toistettiin homma, niin jo alkoivat viipottaa hurjaa vauhtia ja lunta piti maistella, oli se jännää! Kaikkea muutakin kivaa touhuttiin kuten kuvista näkyy: kaiken mahdollisen pureskelua ja testailua hampailla sekä uusien lelujen kanssa leikkimistä, varsinkin Unskin ja Pamin lelut olivat suuria hittejä. Ne pikkuhiljaa kantautuivatkin lähes kaikki pentuaitaukseen ja sekös oli Unelmasta vähän harmillista.

Pennut pääsivät tupaan välillä riekkumaan ja voi sitä vauhtia kun oli tilaa missä temmeltää! Unnu antoi Unskin ja Pamin myös olla touhussa mukana ja pennut käyttivät kyllä leikkimahdollisuudet hyödyksi.

Unnu lähti sitten kotiin mukanani, alkoi imettäminen olla sen verran tuskallista jo noiden naskalien kanssa, että nyt siirrettiin leikitys ja hoitovastuu Unelma-mummon ja Pami-tädin harteille.  Unnu nukkui koko kotimatkan ja on kotiutunut hyvin ja kuulema pennuille myös uni maistunut meidän lähdön jälkeen. Oli aktiivinen viikonloppu myös pienille.