Hanne-kulta tuli lauantaina päästämään mut pälkähästä. Hanne otti pentujen hoidon heti haltuunsa ja pääsin käymään Unskin ja Pamin kanssa kunnon lenkillä. Hanne otti myös yövuoron, joten sain nukkua yhden yön välillä omassa sängyssä. Koko yötä en heräilemättä pystynyt nukkumaan, mutta oli ihana huomata, että voi vaan jatkaa unia, eikä tarvitse sinkoilla pentulaatikkoon vähän väliä.
Pikkuruinen on lisännyt painoaan hienosti, nyt se on jo hitusen yli syntymäpainon, ja oikein reipas. Kunnon imutekniikkaa sillä ei ole, eikä imukuppiotetta. Tänään vasta iltapäivällä huomasin, että näyttää siltä, että pikkuisella on pienenpieni reikä kitalaen etuosassa, siis kitalakihalkio. Eläinlääkärin mukaan reikä voidaan korjata kun pentu on n. kilon painoinen, eli n. 3 viikon iässä, jos ne nyt kasvaa normaalisti. Mitä pienemmälle leikkaus voidaan tehdä, sen parempi ja nopeampi on paraneminen. Nyt siis avustetaan ruokinnassa ja seurataan tilannetta sekä toivotaan parasta!
Toiset ovat jo aika marsuja ja kasvaneet hyvin. Unnua ei uskalla paljoa ulkoiluttaa, kun pakkasta on liki -18 astetta ja kylmä tuuli. Viihdymme koko porukka mieluummin pentulootan lämpimässä.

Kiitos kaikille ystäville peukutuksesta! Alkaa jo varovasti näyttää siltä, että siitä on ollut paljon apua!