Pentuset täyttivät 5 viikkoa ja juhlan kunniaksi saivat oman sivun ja pääsivät passikuvaan. Hohhoijjaa! Miten jotkut kasvattajat saavat sellaisia näyttelyseisontakuvia?! Nämähän olivat koko ajan menossa johonkin tai käymässä nukkumaan - kun kesken unien revittiin sohvalle poseeraamaan (mie kun aattelin, että paremmin pysyvät paikoillaan unisina).

Kynsien leikkuu oli jälleen ajankohtainen, ja ensimmäinen harjaus myös. Hauskat pikkaraiset alkavat olla jo persoonallisia pikku koiria, vaikka muuttuvatkin vielä paljon. Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvata jokaista, niin

Sasu = seurallinen

Lily = riehakas

Lara = saalistaja

Vili = rauhallinen

Susu = leikkisä

Kovasti ne ottavat kaikki kontaktia ihmiseen ja leikkivät hurjina. Suosikkileikkejä ovat painiminen, piilosilla olo ja vaaniminen leikkimökissä sekä takaa-ajo ja äiskän korvakarvoissa roikkuminen. Unelma ja Pami tykkäävät myös leikkiä pentujen kanssa, ja kun Unnun silmä välttää, ne tekevätkin sitä ihan aktiivisesti. Kaikista löytyy saalisviettiä sen verran, että moppi on aina tosi kova juttu ja myös pissapaperita eli sanomalehtiä on tosi kiva repiä suikaleiksi ja kiikuttaa ympäri tarhaa. Kertakaikkiaan ihana ikä on nyt menossa! Kunpa olisi aikaa olla niiden kanssa ihan koko ajan!